Slovanská elektronická liga 2022 / 2023

Zveřejnili jsme propozice a přihlášky na čtyřkolovou soutěž ve střelbě ze vzduchové pušky ‚Slovanská elektronická liga 2022 / 2023‘.

V sobotu 12. listopadu 2022 zahájíme prvním kolem nový ročník soutěže ‚Slovanská elektronická liga. Propozice si můžete stáhnout z naší databáze propozic a pokud se rozhodnete naší soutěže zúčastnit, pro přihlášení prosím použijte připravený elektronický formulář.

Při použití elektronické přihlášky prosím vyplňte kontaktní informace. Povinné je pouze vyplnění kontaktní emailové adresy, na kterou bude doručena notifikace odeslání přihlášky a po zařazení přihlášených soutěžících do databáze na tuto adresu odešleme informaci o doručení přihlášky.

Pokud budete přihlašovat sportovce, který ještě nemá evidenční číslo, pole s názvem ‚Evidenční číslo v ČSS‚ nevyplňujte. Vice sportovců můžete přihlásit po kliknutí na tlačítko ‚+Add Soutěžící‘.

Po vyplnění všech povinných polí (jsou označena hvězdičkou) všechna zapsaná data zkontrolujte a potvrďte správnost údajů zaškrtnutím políčka ‚Všechna data jsou správně‘. Poté kliknutím na tlačítko ‚Odeslat přihlášku‘ bude přihláška odeslána ;o)

Všechny doručené přihlášky potvrzujeme odesláním emailu na adresu uvedenou v přihlášce. Snažíme se o co nejrychlejší zpracování přihlášek, ale někdy to prostě rychle nejde. Pokud se stane, že vaši přihlášku nepotvrdíme do 48 hodin, ani přihlášené soutěžící nenajdete v ‚Seznamu přihlášených‚, pošlete SMS, nebo zatelefonujte na tel. číslo uvedené v propozicích.

Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na viděnou na střelnici Košutka.