Propozice soutěže O pohár SSK Plzeň – Slovany 2021

Netradičně až na třetí lednovou sobotu připravujeme na střelnici v Plzni – Lobzích dvacátý šestý ročník soutěže ‚O pohár SSK Plzeň – Slovany‘.

Stejně jako v předchozích ročnících se budou střílet dvě discipliny ve třech kategoriích. Disciplinu Vzduchová puška třicet ran vleže si vystřelí kategorie Chlapci a děvčata do 12 let a Chlapci a děvčata do 14 let, a disciplinu Vzduchová puška 40 ran ve stoje si vystřelí kategorie Mladšího dorostu (ročníky narození 2005 a mladší). Všechny discipliny se budou střílet na elektronické terče SIUS.

Pro přihlášení jsme i pro tento ročník připravili elektronický formulář. Po jeho odeslání budete automaticky emailem informováni o úspěšném odeslání přihlášky do schránky SSK Plzeň – Slovany, o zařazení vaší přihlášky do databáze účastníků budete informováni druhým emailem. Tento druhý email odesíláme ručně, takže časový rozestup mezi odesláním přihlášky a zařazením do databáze startujících může být, zvláště o víkendu, trochu delší ;o)

UPOZORNĚNÍ: vzhledem k tomu, že nevíme jaká budou ke dni konání vládní koronavirová opatření, může se stát, že soutěž bude bez náhrady zrušena. Tato skutečnost bude oznámena na stránkách SSK Plzeň – Slovany a všem přihlášeným bude na kontaktní adresy, uvedené v přihlášce, odeslán email.

Těšíme se na viděnou a přejeme vám bezpečnou cestu do Plzně i zpět domů.