Mistrovství veteránů – výsledky

Na střelnici v Plzni – Lobzích jsme uspořádali 28. ročník soutěže Mezinárodní mistrovství České republiky ve sportovní střelbě veteránů.

V letošním roce jsme poprvé v historii této soutěže všechny soutěže stříleli na elektronické terče SIUS. Sice jsme museli zrušit položkovou soutěž, ale snad se účastníci tohoto závodu ve volných chvílích zabavili jinak ;o)

Kolik závodníků přijelo zatím nemám spočítáno, ale počet přihlášených soutěžících byl rekordních 306. Velice populární byla letos střelba na pamětní terč, kdy si šťastný výstřel vyzkoušelo přes 190 účastníků soutěže. Ten opravdu šťastný výstřel se letos povedl Walteru Ronacherovi z Rakouska. Sice nebyl nejblíže tajnému bodu, ale byl první přítomný na vyhlášení. Pro vysvětlení: nejblíže tajnému bodu se strefil pan Luboš Frajt, ale protože se nezúčastnil sobotního vyhlášení, cena propadla právě panu Ronacherovi, který měl druhý nejbližší zásah.

Doufáme, že se všem, nebo alespoň většině ;o), závodníků v Plzni líbilo, ve zdraví dorazili do svých domovů a příští rok si návštěvu plzeňské střelnice zopakují.