Košutecká flinta – výsledky

Čtyřicet tři soutěžících a padesát šest startů. Taková je bilance šestnáctého ročníku soutěže ‚Košutecká flinta II‘.

Čtyřicet jedna startů v ležáku a patnáct odvážných si vystřelilo třípolohový závod 3×20.

V disciplině vleže se nejlépe dařilo Nikole Foistové z Dukly Plzeň, která nástřelem 597 bodů zvítězila v kategorii ‚Ženy, juniorky, dorost‘. Na druhém místě se v této kategorii výsledkem 593 bodů umístila Anne Maria Kasipovićová z pořádajícího SSK Slovany, třetí místo obsadila výsledkem 592 bodů Klára Benová z Dukly Plzeň.

Kategorii mužů, v disciplině LM 60, vyhrál Vladimír Haloda z Dukly Plzeň nástřelem 594 bodů, těsným rozdílem tří středových desítek před Filipem Nepejchalem ze stejného klubu. Třetí místo obsadil Radek Tichý nástřelem 593 bodů, a hádejte odkud je? No přeci z Dukly Plzeň ;o)

Také ve standardu v kategorii mužů si Dukláci udělali klubový přebor, protože první tři příčky obsadili stejní střelci jako v ležáku. Pouze se na prvních dvou místech prohodili Vladimír Haloda s Filipem Nepejchalem.

V kategorii Žen, juniorek a dorostu byla situace obdobná, pouze s tím rozdílem, že pozice na prvních dvou místech obsadily stejné závodnice jako v disciplině SM 60 a třetí místo obsadil Martin Helus z Dukly Plzeň. A aby jste se nemuseli dívat o několik řádků výš, které dvě závodnice se umístily na prvních místech, tak vám to povím. Byly to Nikola Foistová z Dukly Plzeň (590!) a Anne Maria Kasipovićová z SSK Plzeň – Slovany (580).

Na ostatní výsledky a pořadí svých ‚koňů‘ se můžete podívat ve výsledkových listinách, které jsou jako vždy k dispozici v sekci ‚Výsledkové listiny‚.

Děkujeme všem zúčastněným za podporu a těšíme se na viděnou na některém z mnoha dalších závodů ;o)