O pohár SSK Plzeň – Slovany

Zveřejnili jsme propozice dvaadvacátého ročníku soutěže O pohár SSK Plzeň – Slovany.
Na sedmého ledna roku 2017 připravujeme již dvacátý druhý ročník soutěže ve sportovní střelbě mládeže do šestnácti let, O pohár SSK Plzeň – Slovany. Střílet se bude ve třech kategoriích, v discplině VzPu 30L se utkají střelci do dvanácti a do čtrnácti let, v disciplině VzPu 40 poměří svoji výkonnost střelci a střelkyně do šestnácti let.
PDF soubor s propozicemi této soutěže si můžete stáhnout z naší databáze propozic, nebo se můžete rovnou podívat na stránku s propozicemi. V propozicích naleznete odkaz na elektronickou přihlášku i na seznam již přihlášených soutěžících, kde také najdete počty volných míst v jednotlivých směnách. Elektronicky doručené přihlášky potvrzujeme, takže pokud po odeslání přihlášky do dvaceti čtyř hodin nedorazí na zadanou kontaktní emailovou adresu potvrzení o doručení a zařazení do databáze a ani se přihlášení závodníci neobjeví v seznamu soutěžících, je něco špatně ;o)
V případě nouze můžete tým pořadatelů kontaktovat na adrese slopo2017(a)seznam.cz, ale to snad nebude zapotřebí ;o)
No a když se bude dařit, možná přijde i kouzelník ;oD.
Těšíme se na viděnou v Plzni a všem, kteří se rozhodnou zúčastnit této soutěže, přejeme šťastnou a pohodovou cestu na lobezskou střelnici.