Košutecká flinta 2 – výsledky

Na střelnici Kočutka jsme uspořádali čtrnáctý ročník soutěže Košutecká flinta II.

Letošní ročník proběhl za účasti sedmatřiceti střelců a střelkyň ladících svoji formu před nastávajícím MČR. Počasí nám přálo, ráno sice bylo trochu chladněji, ale na blížící se podzim to nebylo nic hororového ;o) Odpoledne na standard bylo příjemných osmnáct stupňů, takže vlastně pohoda, nic na propoceni trička. Občerstvovací stanice Pavly Fabokové byla opět na vysoké úrovni a nic tedy nebránilo tomu, abychom tuto předškolní neděli prožili v pohodové atmosféře. Ne všem ale tato atmosféra vyhovovala pro předvedení špičkových výsledků, protože jsem při vyhlašování výsledků zahlédl i nějaké ty slzičky…

Když jsme u těch výsledků: musím pochválit naše (slovanské) nejmladší střelce za výkony ve standardu. Anne Kasipovičovou za osobní rekord 566 bodů a Adama Valentu za výsledek 564 bodů. Adam má osobní rekord trochu výše, ale věřím že se na republice pochlapí a sáhne si alespoň na svůj osobáček ;o)

Co dodat? Snad jen to, že se těšíme na další, tetokrát již patnáctý, ročník Košutecké flinty a přejeme všem účastníkům MČR přesnou mušku a nervy na uzdě ;o)


Výsledky Košutecké flinty 2: 20170903 - Košutecká Flinta II (staženo 719× )

Výsledky Západočeského poháru: 20170903 - Západočeský pohár Pu celkově (staženo 611× )